Møt Kenneth: En dedikert forretningsutvikler

Kenneth Kjos er senior forretningsutvikler hos Innowin, og har jobbet her siden 2015. Kenneth bringer en kombinasjon av erfaring, presisjon og nysgjerrighet til arbeidet sitt. Med en genuin interesse for både service og innovasjon er han en fantastisk ressurs for kundene våre.

Kenneth er 35 år, opprinnelig fra Skien. Han er utdannet siviløkonom fra UiA, med spesialisering innen innovasjon og entreprenørskap fra bachelorgraden på BI. Kenneth har alltid vært glad i å reise, noe han fikk oppleve gjennom utveksling til både USA, Sør-Korea og Tyskland under studiene.
– Det som interesserer meg mest med reising, er muligheten til å oppleve ulike kulturer og mennesker. Mennesker er i bunn og grunn like over hele verden, men vi påvirkes av kulturer. Man lærer mye om seg selv når man reiser, sier Kenneth.

Fleksibilitet og utvikling i fokus

Kenneth har lenge vært fascinert av oppstartsselskaper, og de mulighetene som følger med å jobbe på en fleksibel arbeidsplass. Dette ledet ham til Innowin, etter å ha jobbet i et større konsern.
– Jeg ønsket å jobbe i et mindre selskap hvor jeg kunne være med å forme min egen rolle, og få muligheten til å prøve meg på ulike oppgaver og stillinger. Det har vært veldig givende å ha en så variert hverdag, forteller Kenneth.

Kenneth beskriver Innowin som en arbeidsplass der ansatte får muligheten til å utfolde seg, vokse og møte nye utfordringer.
– Hvis man gir lojalitet, får man lojalitet tilbake. Vi setter mennesket og individet i fokus, både når det gjelder personlig og faglig utvikling, understreker han. Denne filosofien har gitt Kenneth rom til å utforske sin interesse for innovasjon, og hjelpe andre.

– Jeg er veldig glad i å hjelpe andre og drive med opplæring. Noe av det som er gøy med å lære opp andre, er at man også lærer mye selv. Det er litt som når man reiser til et annet land og tror man skal lære mye om landet, men ender opp med å lære like mye om seg selv, sier Kenneth.

En dedikert forretningsutvikler

Som senior forretningsutvikler har Kenneth fått muligheten til å jobbe med et bredt spekter av bedrifter, fra gründere til store konsern.
– Vi kan i teorien jobbe med nesten alle bedrifter i Norge, så lenge de har et ønske om å utvikle noe nytt eller forbedre det eksisterende. Det er en myte at man må finne opp noe helt nytt for å søke offentlig støtte. 9 av 10 prosjekter handler om forbedring av det som allerede finnes, forklarer Kenneth.
Et prosjekt han trekker frem, er en norsk garnprodusent som ønsket å modernisere tradisjonelle kofter og gi ut en koftebok.

Opptatt av å yte god service

Kenneth har også erfart viktigheten av å skille seg ut på service. «Man må selvfølgelig være flink på det man gjør, men det finnes mange dyktige folk der ute. Ved å alltid levere ekstra god service, får man fornøyde og lojale kunder. Jeg synes det er givende å jobbe med kunder over mange år. Jeg har flere kunder som jeg har jobbet med siden jeg startet i 2015,» forteller Kenneth.

Kenneth sitt engasjement for å lære, både om andre og seg selv, er tydelig i alt han gjør. Hans bakgrunn, erfaring og evne til å tilpasse seg ulike utfordringer er verdifullt for Innowin og våre kunder. Vi er stolte av å ha Kenneth som en del av vårt team, og ser frem til å følge hans reise videre hos oss.

Se nyeste artikler…