Møt Camilla: Et IT-hode med innovativ kraft

Det er med stolthet vi presenterer Camilla, en av våre lojale nøkkelpersoner. Vi kan starte med å fortelle at hun er et råskinn på ny teknologi, SkatteFUNN og innovasjonsmidler.

Camilla er 39 år, bosatt på Nøtterøy og har vært sentral i Innowin siden 2018. Hun jobber som sjefs­konsulent, og har en allsidig utdanningsbakgrunn som både siviløkonom og dataingeniør. På fritiden er hun en ivrig fotballentusiast med sesongkort på Old Trafford. Flere ganger i året reiser hun til England for å heie frem favorittlaget Manchester United. I tillegg til å være fotballsupporter er hun også fotballtrener for sønnens lag i Nøtterøy IF, hvor Innowin er stolt sponsor av den årlige fotballcupen.

Variert bakgrunn

Før hun startet hos Innowin, jobbet Camilla som økonom. En teknologimesse inspirerte henne til å begynne på IT-studier. Etter å ha fullført studiene, fikk hun jobb hos firmaet der hun skrev bacheloroppgaven sin, før hun fant veien til oss i Innowin.
Det er å jobbe med kombinasjonen av IT og økonomi Camilla liker aller best. Hun forteller at jobben hos Innowin gir henne muligheten til å bruke den brede kompetansen sin i en rådgiverrolle.

– Fordelen med min utviklerbakgrunn, er at jeg forstår teknologien kundene våre snakker om, og skal utvikle. Og jeg har etter hvert med meg mye erfaring, som gjør meg i stand til å gi kundene våre gode råd.

Hun har også har fått dekket kostnader og tilrettelagt arbeidstid for videreutdanning mens hun har jobbet i Innowin.

– Dette har vært veldig verdifullt for både personlig og faglig utvikling. De siste fire årene har jeg studert ved både USN og UiA, med fag innen maskinlæring, kunstig intelligens, forretningsanalyse med store data, cybersecurity, og prosjektledelse.

Camilla reiser flere ganger i året til England for å heie frem favorittlaget Manchester United.

Arbeidsmetodikk hos Innowin

Innowin jobber med et bredt spekter av kunder og prosjekter. Camilla forteller at noen kunder kun trenger hjelp med søknadsprosessen, mens mange trenger faglige råd og støtte til prosjektutvikling og -oppfølging.
– Vi kan gå inn som sparringspartner og forretningsutvikler, og bidra med innovasjon i både nisjebransjer og hos større aktører. Vi vet hva som er innovativt i ulike bransjer, og kan gi råd om hva som skal til for at kunden skal nå de strategiske målene sine, forteller Camilla.

Viktigheten av SkatteFUNN og innovasjonsmidler

Når det gjelder SkatteFUNN, er det mange som tror det er en enkel ordning, men tilbakemeldingene fra kunder viser at det er mer komplisert enn de forventet – både i forarbeid, søknadsprosess, og ikke minst kostnadskontroll og rapportering.
– Mange setter pris på at vi tar oss av prosjektadministrasjonen, og sørger for at alt blir gjort. En kunde beskrev meg en gang som en slags «mamma». En som sørger for at alt blir fikset og fulgt opp. Vi minner jo for eksempel om alt av frister, signeringer, og passer på at dokumentasjonen er korrekt.

Hvordan foregår kundedialogen hos dere?

Camilla har en kundeportefølje som hun har jobbet med i mange år, i tillegg til at det stadig dukker opp nye. Innowin har fokus på tett og god kundeoppfølging.
– Noen kunder snakker jeg med regelmessig, mens andre kontakter meg for sparring eller spørsmål. Vi tilpasser oss kundens behov, og det kan være alt fra møter med Forskningsrådet, Skatteetaten, revisorer eller prosjektledere som trenger opplæring. Vi er der som en trygg rådgiver gjennom hele prosjektets livssyklus.
Hun forteller at det er en av de store fordelene ved å velge et mindre selskap som Innowin.
– Vi strekker oss langt for å sikre suksess for kundene våre, sier Camilla.
Camilla er et bevis på hvordan kompetanse og bred erfaring, kombinert med en sterk vilje til å hjelpe andre, kan drive innovasjon og vekst. Hun er en uvurderlig ressurs, og vi er stolte av å ha henne med på vårt vinnerlag.

Se nyeste artikler…